آموزشگاه - آموزش متفرقه -
طراحی سایت چرا و چگونه - بخش اول
137350+
ارسال شده در چهارشنبه 19 تیر 1398

با سلام خدمت کاربران محترم هایپرتمپ امروز قرار است با یک مقاله پیشرفته و کاملا اختصاصی درباره طراحی سایت و اشنایی با آن همراه شما عزیزان باشیم. پیشنهاد میکنیم برای مشاهده و استفاده از این مقاله کاملا کاربردی با هایپرتمپ همراه باشید.

1- مقدمه

یکی از جدیدترین راه های اشتراک مطالب، فایل ها، دانسته ها، دلنوشته، عکس ها و ... استفاده از سایت ها و وبلاگ ها میباشد. در یک جمله کوتاه و ساده یک سایت به یک صفحه و بخشی از وب گفته میشود که شامل چند صفحه با عناصر و محتوای متفاوت است. از زمان ایجاد اولین سایت که در تاریخ 6 آگوست 1991 و توسط تیم برنس لی ساخته و طراحی شد حدود 18 سال میگذرد. با گذر حدود 18 سال از تشکیل اولین سایت امروزه با پیشرفت چشم گیر دنیای وب و تکلونوژی سایت های بزرگی ایجاد شده اند که کمک شایانی به کاربران اینترنت میکنند. در ایران از اوایل سال 1380 استفاده کاربران از اینترنت به شدت افزایش یافت. با تاسیس و ساخته شدن سایت های بزرگی مانند گوگل، ویکی پدیا و ... که دانش نامه هایی با ارزش هستند، البته گوگل یک موتور جستجوگر میباشد که دارای دیتا و محتوای با ارزش از کل سایت ها است، کاربران برای یافت پرسخ پاسخ های از اینترنت استفاده کردند. اولین وبسایت بر بستر سادۀ HTML ساخته میشدند.

 

2- سایت های بزرگ

از آغاز اولین سایت در اینترنت که در اواسط سال 1991 میلادی بود، شرکت های بزرگ تصمیم به اجرای سایت هایی کاربردی شدند که امروزه هر یک از آنها تبدیل به یکی از بهترین و کاربردی ترین وبسایت ها دنیای وب در سراسر جهان شده اند. از اولین، محبوب ترین و نام آشنا ترین سایت های به توان به گوگل اشاره کرد. این سایت زیرمجموعه ای از شرکت گوگل می باشد که یک موتور جستجوگر نیز است. این سایت در سال 1996 به اجرا درآمده است و هم اکنون نیز به فعالیت خود ادامه میدهد. یکی دیگر از سایت های مشهور فیسبوک میباشد که یک شبکه اجتمایی بزرگ در سراسر دنیا میباشد. این سایت در سال 2004 میلادی تاسیس شده که کاربران زیادی را نیز به خود جذب کرده است و هماکنون نیز به فعالیت خود ادامه میدهد. یاهو یکی دیگر از وبسایت های جستجوگر است که در سال 1994 یعنی دو سال قبل از گوگل تاسیس شده است اما به متسفانه پیشرفت چشم گیر گوگل و امکانات ویژۀ آن باعث شده تا دیگر این روز ها یاهو دست از موتورجستجوگر خویش بردارد به فعالیت های دیگری ادامه دهد.

 

3- سایت چیست و فرمت و اسکلت آن

سایت ها معمولا به زبان HTML و در این قالب اجرا میشوند. این ساده ترین راه برای اجرای یک سایت میباشد که معمولا کاربران ساده و ناشی از وبلاگ های برای افتتاح و ساخت سایت استفاده میکنند که از این قالب استفاده میکنند. اما اگر بخواهید سایتی پیشرفته با امکانات زیاد تر و پیشرفته تر داشته باشید میتوان با کمی هزینه سایتی جذاب تر داشته باشید و همچنین سایتی پیشرفته تر. برای اینکار میتوانید با خرید هاست و دامنه اختصاصی خود سایت خود را بر بستر وردپرس، جوملا، php و یا غیره اجرا کنید. ساخت سایت با استفاده از وردپرس و جوملا آسان تر است و فقط نصب و راه اندازه آن کار سختی است که امروزه با بروزرسانی های جدید تمام مراحل آن نیز به صورت خودکار میباشد. ساخت سایت بر بستر php نیازمند دانش برنامه نویسی میباشد که بسیار سخت است. اگر پیشرفته هستید و میخواهید امکانات و ویژگی های خاص تر و پیچیده تر داشته باشید میتوانید از این زبان برای برنامه نویسی سایت خود استفاده کنید.

 

4- آیا داشتن یک سایت و وبلاگ ضروری است؟

داشتن یک سایت و وبلاگ صرفا ضروری نیست اگر شما یک شخص متشخص و نامداری هستید نیازمند یک سایت پیشرفته برای خود هستید. اگر هم یک فرد عادی هستید میتوانید از وبلاگ های استفاده کنید. وبلاگ های نسخه های ساده تری از وبسایت های هستند که دارای دامنه اختصاصی برای خود هستند و آدرس سایت شما به این شکل خواهد بود: yoursite.blog.com ولی میتوانید با خرید یک دامنه آن را به وبلاگ خود متصل کنید و یا استفاده از قالب های پیشرفته هایپرتمپ آن را به یک سایت تبدیل کنید. اگر علاقه و نوشتن دلنوشته ها، اشتراک فایل، اشتراک عکس و ... و حتی ارتباط با کاربران دیگر و دوستان خود میتوانید یک وبلاگ ایجاد کنید. اما داشتن یک وبسایت بر خلاف وبلاگ نیازمند کلی وقت است زیرا اگر سایتی به طور منظم بروزرسانی نشود کابران و بازدیدگران خود را از دست میدهد.

 

این بخش از مقالۀ طراحی سایت چرا و چگونه به پایان رسیده است، امیدواریم از این مقاله اختصاصی هایپرتمپ لذت کافی را برده باشیدو منتظر بخش های دیگر و کامل تر این مقاله باشید. موفق باشید.

 

محصولات هایپرتمپ

دریافت آنی
پشتیبانی 24 ساعته
درگاه پرداخت آنلاین
امکان دریافت مجدد
دارای نماد اعتماد